Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η συνθηκολόγηση και το πρόγραμμα "Ηλιος"






Θα ζήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του  θιάσου της «μεταπολίτευσης». Το (Γερμανικό) σχέδιο όπως έχω γράψει πρίν από περίπου οχτώ μήνες, έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχουν πλέον σοβαρές αντιμνημονιακές δυνάμεις ή «εναλλακτικό» Ελληνικό  σχέδιο.

Ο ητημμένος  έχει υπογράψει «συνθηκολόγηση». Ακόμα και τα δύο εναπομείναντα κόμμματα τα οποία έχουν λαικό έρισμα μεγαλυτέρου του 20 %, θα δουν μετά τις εκλογές να μειώνονται περαιτέρω οι  δυνάμεις τους, και θα ακολουθήσουν  την τύχη των υπολοίπων που κινούνται γύρω στο 6 - 15 %.  

Οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι αναπόφευκτες, και οι «τεχνοκράτες» θα αναλάβουν «τυπικά» δράση. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας, πως το νέο στην ιστορία ποτέ δε γεννιέται αιφνίδια.  Το νέο διαμορφώνεται συν το χρόνο, μέσα από  τη σύγκρουση με το παλαιό, κατ’ ατό τον τρόπο όμως αποτελεί αρχικά την μήτρα τερατογεννέσεων...Αυτή την χρονική εποχή «διάγουμε»....

Τέλος υποψιάζομαι, πως το Γερμανικό σχέδιο «Ηλιος» (πρό τριετίας), μεταφοράς Ηλιακής ενέργειας, δεν εγκαταλείφθηκε, απλά έχει τροποποιηθεί. 

Η στόχευση πλέον δεν είναι η μεταφορά ενέργειας, αλλά η εξευτελιστική αγορά των Τουριστικών υποδομών της χώρας αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες τουριστικές μονάδες, ώστε τόσο οι Γερμανοί τουρίστες να απολαμβάνουν Γερμανικού management φτηνές τουριστικές υπηρεσίες,  όσο και αντίστοιχα Γερμανικά Κ.Α.Π.Η να απολαμβάνουν φτηνά τους χειμερινούς  και όχι μόνο μήνες στο μεσογειακό κλίμα της  Ελλάδος... 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: